Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Macarons premiär!

Idag har jag, Ebba och Wilma bakat macarons för första gången! Till nästa gång ska vi spritsa ut lite mer smet på varje så locket/botten blir lite tjockare och kanske lite mer slät hihi. Men man lär sig så länge man lever eller hur 😉

Nu ska dom bara ligga i kylen en stund innan det ska provsmakas  ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Du behöver nog egentligen inte mer smet.
    ”hemligheten” är att låta dem stå på plåten en halvtimme – 40 min innan man sätter in dem i ugnen.
    Då bildas en ”slät skorpa” ovanpå och macronerna reser sig i ugnen !
    Smaken blir ju dock densamma ! 🙂
    Ha en bra dag ! Kram

stats