Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Magen vecka 30 ♥

Bilden kommer från min instagram @linneagranstrom 

Jag dör av rastlöshet!

Det här med att vara sjukskriven är verkligen inte min grej.. Jag skulle önska att jag inte hade så ont så man skulle orka göra någonting här hemma.. Men då skulle jag ju iof inte behöva vara rastlös utav då skulle jag kunna vara på jobbet med mina underbara tjejer..

Dagens plan var att rensa i Ebbas garderob men bara tanken på att sitta där på golvet och böja sig fram och tillbaka bland alla kläder får mig att få ont i ryggen. Jag väntar nog tills hon kommer hem så får jag lite hjälp ツ Fast då blir det knappt rensat för hon envisas med att hon kan ha allt! *söötgumman*

Sen har jag en jäst i kylen som går ut imorgon, jag har varit på g att baka bullar sen det var kanelbullensdag (jag vet det var ett tag sedan) men jag har bara inte orkat men idag ska det bli av… Kanske man skulle ta tag i det på en gång, jag kan ju sitta vid köksbordet och baka haha!

Vad sysslar ni med denna måndag? ツ

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats