Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Måla måla måla☆

Den här helgen tuffade förbi rekord snabbt! Men vi har fått lite nytta gjort iaf bland allt helg mys!

Där väggen vi slog upp så har det saknats panel och taket har varit furu färgat så K har slagit upp panel och jag har grundat taket, bara minst två varv kvar? Sen igår kväll så slipade jag en byrå som jag fått utav mina föräldrar och sen grundade jag den och nu på morgonen så har jag målat ännu ett varv. Målet är att jag ska måla klart den idag, så kanske blir lite målning i eftermiddag och i kväll också! Egentligen borde jag kanske satsa på att måla taket men måla tak måste ju vara bland det tråkigaste som finns?! Ajja det måste göras det också..

Nu lunch och sen en promenad!

IMG_0180.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats