Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

MÅLA MÅLA MÅLA

Våran helg har varit helt underbar trots det usla vädret. Det var första helgen på ett nästan ett halvår som både jag och sambon var lediga tillsammans! Vi har ätit gott och bara myst och tillbringat tid tillsammans♥

Idag har jag och Sixten varit lediga, vilket vi alltid är på måndagar. Vi har lekt och busat hela förmiddagen. Sen har vi maskerat fönster och runt altandörren i det lilla vardagsrummet så när han sov lunch så har jag målat. Det tråkiga är att innan var karmarna så himla mörka så det kommer att behövas en massa vändor färg, men fint blir det 🙂

Strax innan två kom min syster och även Ebba hem från skolan, och så fort K vaknade (han jobbar natt) så for vi till stallet. När vi kom hem så bakade vi rulltårtor, det blev choklad med hallonfyllning! Det var första gången vi gjorde rulltårta och den blev riktigt god men inte så rund och fin som jag hade föreställt mig haha…

Nä nu ska jag samla lite ork och gå och träna med sambon, det var bara så himla mycket mysigare att ligga i soffan med en sprakande kamin i bakgrunden..

IMG_7636-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats