Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

MÅNDAG OCH NY VECKA!

GODMORGON ♡

Då jag jobbade i lördags så är jag ledig även idag, Sixten fick vara hemma från dagis men Ebba har ju som skolplikt så hon var jag tvungen att släppa iväg. På dagens schema står, inlämning av bilen, storhandling och sen ska jag och syrran till stallet! Ebba tänkte jag ska få vara stall-ledig och lille Muffin ska få sig ett dressyrpass med mig på ryggen. Det är alltid nyttigt för honom att bli helt genomriden särskilt då han inte är så gammal 🙂

Då jag jobbat hela förra veckan och sambon jobbat hela helgen så har vi inte fått mycket tid tillsammans så sen när vi nattat barnen blir det en massa mys och ost och kex! Längtar redan!

DSC_0216 Sixten och Mormor spanar in Ebba och Lydia när dom rider♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats