Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Motiverad till tusen ❤

Jag är så glad!! Jag har äntligen blivit riktigt taggad när de gäller träningen! Tror det beror mycket på att våren är här och alla vill ju ha en fin kropp till sommaren! Sen har även min sambo börjat träna och det blir ju så mycket roligare att ha någon att träna tillsammans med istället för att träna själv.

Både igår och idag så har jag gått en mil, inte sammanhängande men igår blev det två promenader och idag blev det en promenad på 4km och resten av kilometrarna körde jag på träningscykeln inomhus. Sen körde jag dagens pass med Olgas bok -träning för nyblivna mammor! Jag har tidigare bara tränat lite då och då men nu ska jag följa schemat måndag-söndag!!

Kroppen 3,5 månader efter Sixtens ankomst 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats