Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Nu kunde jag inte hålla mig längre!

Som ni redan vet så älskar jag ju skor och ett par Hunter stövlar har jag drömmt om länge länge! Men jag har försökt intala mig själv om att priset är alldeles för högt för ett par vanliga svarta gummistövlar.

Men tror ni jag kunde hålla mig när jag sen såg att Smartgirl.se hade dom på ett erbjudande, ohneeej! Sen behövde jag ju faktiskt gummistövlar då mina sa upp sig totalt när vi var på tävling i Vännäs tidigare under sommaren.

Någon utav er läsare som beställt från smartgirl tidigare? 🙂

Sidan är helt ny för mig men rackarns vad prylar det fanns allt från skor, väskor, skönhet och snygga kläder online!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Är med sugen på ett par Hunter… De är jättesnygga.
    Har handlat från smartgy.se det är ju samma. Inga problem med byten eller nåt.
    Kram Åsa

stats