Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Ny vecka nya möjligheter ✻

Jag och mini har noll planer denna vecka, är lite sugen på en shoppingtur någon förmiddag också skulle jag behöva köpa lite jord och sätta lite fröer så jag har någonting att sätta ut i mina pallkragar sen när det blir varmare ツ Sen ska jag och sambon komma igång med våran träning igen efter ett uppehåll med en enviiiis förkylning…

Nä nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det nog att baka någonting, är sugen på att baka bröd eller någonting annat lite matigare ツ

Sixten myser i våran Ergobaby 360 ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette Simonsson

    Funkar den även på mindre ? Tänkte på nacken o så? Denna ser inte ut att stödja nacken så bra 🙁

stats