Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

NYHETER FRÅN CLOETTA

I Måndags innan jobbet så hämtade jag hem det här “gottepaketet” från Cloetta! Som ni ser så var paketet fullt med spännande nyheter som ni kommer att börja hitta på godishyllan från och med nästa vecka!

img_2190.jpg

img_2191.jpg

Ebba har varit hemma sjuk nästan hela veckan med hosta och halsont så först ut att prova var halstabletterna med smak utav Tranbär från Läkerol! Förutom att dom smakade väldigt gott så innehåller dom även C-vitamin och mentol som ger både en lindrande och uppfriskande känsla 🙂 Stort plus är att dom är sockerfria!

img_2189.jpg

Två utav mina absoluta favoriter när det kommer till godis är polly och fudge! Och i detta paket så låg det nyheter av båda!

Polly finns numera även i mint med smakerna polka, päron och mörkchoklad!

img_2188.jpg

Malaco har kommit med en mängd nyheter! Jag är mest förväntansfull på påsen med fudge med smakerna Vanilla Choco och Vanilla Cappuccino samt påsen med Toffee!

img_2196.jpg

Ebba längtar tills ikväll då hon ska få påsen “Lördagspatrullen” som innehåller gamla godingar som Ahlgrensbilar, Gott & Blandat, mini surisar, klubba, tablettask, Fizzypop  mm

img_2187.jpg

Denna müsli bar var super god =>


Mer bilder och om hur det smakade kommer efter helgen 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sociology

    The aftertaste of these sweets is something special for us. It not only gives a pleasant taste and aroma, but also empowers us with magical emotions.

  2. Sofia Jarl

    Mums 😊 Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

stats