Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Orkar ni läsa detta gör ni det bra ; )

Igår när sambon kom hem från gymmet så överraskade han mig med blommor och choklad och som om inte det var nog så hade han köpt en tröja och ett par byxor till S och ett par jätte söta strumpor som ni hittar på bilden längst ner! Det är nu man ska börja fundera på vad han vill köpa va haha?!

Denna Torsdag har verkligen gått snabbt! Jag for in till stan vid elva och jag är så van att alltid ha S sittandes i baksätet men sen vid Bälinge (säger inte många utav er någonting, men en bra bit på vägen) så kom jag på att jag är ju själv så jag vred på järnet på radion och sjöng hela vägen in till stan! Jag slutade först när jag närmade mig men vaddå jag kan ju låtsas att jag pratade i telefon lalala ;>

Tro det eller ej men jag shoppade inga barnkläder utan endast saker till mig själv, jag köpte bla ett par nya jeans! Jag minns inte sista jag köpte ett par riktiga, jag har kört på bara svarta mjuka super ultra stretchiga i typ två, tre år? 😮 Men nu blev det ett par blåa och dom satt riktigt bra!

Sen efter att jag hälsat på mina underbara kollegor och lunchat så var det dax för det mindre roliga ärendet, cellprovskontroll! Jag har aldrig blivit kallad förut, eller jo förra året men då var jag gravid. Besöket gick ultra super snabbt och man kan ju lugnt säga att jag oroat mig i onödan.

Efter att ha sprungit in en snabbis på Konsum där jag handlat lite frukt till min proteindryck med alger som jag börjat dricka (inte klokt jag vet, men den är faktiskt god) så for jag hem och lagade middag med gubben min. Direkt efter maten så hoppade jag och Ebba in i bilen och for till stallet.

Vi var hemma igen vid sju och då sov S som har börjat gå och lägga sig jätte tidigt, igår nattade vi han redan klockan sex och jag trodde han skulle vakna jätte tidigt imorse men han vaknade inte förrän sju av att jag och Ebba grejade på i köket.

Jösses vilket långt inlägg det här blev men jag och gubben har precis tränat och jag vill se våran nya serie Suits som vi börjat följa på Netflix men han var surfsugen… Nä jag ska gå och tjata lite till :>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla

    Bälinge vet jag vart det ligger 🙂
    Har själv bott i lövstalöt när jag var väldigt liten.
    Vilken härlig karl du har som kom hem med den vackra buketten. Hör får man köpa blommor åt sig själv 😉

stats