Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

PAJ BAK- SÖTA BILDER

Idag har regnet öst ner så jag och Sixten har pysslat på inomhus!

Förutom en hel del bus och lekande med traktorer, städande mm så har vi bakat en smulpaj av hallon och blåbär. Jag använde mig utav ett annat tillvägagångssätt med smuldegen och den blev så där riktigt krispig och god!

Även Sixten fick smaka lite paj med vaniljglass  men det bästa var nog alla hallonen som han plockade i sig medan jag gjorde smuldegen. Älskar bilden när han står och sträcker på sig allt han kan för att nå upp till köksön♡

DSC_0075

DSC_0105

DSC_0152

DSC_0160

DSC_0207

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Jag älskar paj, trots det gör jag det så sällan! Men det ska det bli ändring på 🙂

stats