Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Påkörd av en buss…

I natt har vi inte sovit nå bra alls, Sixten har vaknat stup i kvarten och gnällt. Som tur var så sov han bra under morgonen så då fick vi oss några timmars sammanhängande sömn. Det är galet så bortskämd man har blivit med att få sova hela nätter för nu känner man sig typ påkörd av en buss!

Sen efter frukosten så for vi in till stan och gjorde lite ärenden.

Vi köpte bla två resväskor, jag har ju alltid lånat en utav mamma och pappa, men nu har jag en egen R O S A haha! Sen köpte vi örhängen till Ebba, hennes första! Men jäklar vad hårt dom andra satt, men tillslut fick jag lös dom och jag vet inte hur många gånger hon har kollat sig i spegeln i kväll sötungen♥

Sen innan vi for hem så storhandlade vi, älskar känslan med ett fullt kylskåp 🙂

Till middag gjorde vi raggmunkar, jösse så gott det är med en massa lingonsylt och fläsk eller bacon!! Varför gör man inte raggmunkar oftare? Man har ju inprincip alltid allting hemma och det är ju mycket mer mättande än pannkakor…

Nu ska jag krypa ner i soffan och leta upp någon bra film på Netflix ツ 

Ni som följer mig på instagram har redan sett mig och min hatt idag, men jag måste ju visa hatten och mitt långa fejk hår även här 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats