Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Pass kaos..

Idag fick Ebba vara ledig från skolan också tillbringade vi hela familjen förmiddagen i stan. Vi inhandlade lite sommarplagg, lunchade också gjorde vi pass inför resan.

Ebba var duktig som vanligt och fick en sån fin bild och skrev så fint! Sixten däremot han kräktes över hela sig när jag och han hoppade upp på pallen och skulle fotas och självklart hade vi inge papper så där satt vi helt nerkladdade tills hon som jobbade hade gått och traskat efter papper! När jag har skrivit det här ska gå och proppa hela skötväskan full med papper 😛

Sen gick vi vidare och skulle kolla på solbrillor till pappan i familjen men vi blev fort tvungna att springa och byta på S som kissat igenom blöjan, tur jag kom på när vi stod på uppfarten hemma att jag hade plockat ur extra kläderna annars hade vi måsta haft en naken bebis haha! Bättre förberedelser behövs på denna småbarnsmamma 😉

Men annars sköte han sig bra, han gillar verkligen att glida runt i vagnen! Sen lämnade vi in sambons telefon på elgiganten också storhandlade vi innan vi rullade hemåt..

Nu är lilleman ” full tankad” så nu ska vi gå ut igen i det härliga vädret 🙂

20140522-175008-64208896.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liw

    Proppa sköterskan? Hihi

    Så snygg vagn – hade satsat på buffel om inte det blev så tätt som det blev mellan syskonen 🙂

    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Haha! Ja har ni ingen sköterska som ni proppar? *fnissar* Blev lite galet kanske, skrev i all hast från mobilen så den textade lite som den ville, skötväskan skulle det ju stå :O Tack snälla :):)

stats