Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

POMPdeLUX PAKET♡

Igår hämtade vi inte posten förrän på eftermiddagen och i brevlådan låg det en avi där det stod att jag hade ett paket från POMPdeLUX att hämta ut i stan. Trots att det är några mil enkelväg kunde jag bara inte hålla mig så jag hoppade in i bilen direkt och hämtade ut detta efterlängtade paket.

Jag vet inte vem som blev gladast över paketet jag eller Ebba, vi blev helt ivriga och slet upp paketet! Och jag kan inte beskriva med ord hur avundsjuk jag är på Ebba som fick dessa godbitar, dom säljer ju kläder från storlek 80-152 och jag måste erkänna att tanken har slagit mig, undra om man ryms i storlek 152 haha!

Vad gömde sig då i paketet?!

Jo några utav mina absoluta favoriter från POMPdeLUX vår och sommar kollektion som dom släppte tidigare nu i Februari.

Här har ni en bildbomb!

Och det kommer en fortsättning kanske redan i morgon då Sixten tyckte att mamman hans skulle göra någonting annat än att fota kläder 😉

Deras katalog är helt underbar! Det bjuds på massa fina bilder och i början kan man få tips på hur man kan matcha dom olika plaggen om än jag måste säga att alla plagg är otroligt lätt matchade när dom har en genomtänkt färgskala för varje kollektion. I slutet av katalogen visas alla plagg igen men denna gång utan människa och alla modeller i olika färger bredvid varandra.

 Varje gång jag lagt en beställning så har den följt med någonting i deras färg rose!

Jag är riktigt svag för att matcha den gråa färgen med den rosa♡

En utav favoriterna är denna kofta! Det är svårt att fånga den rätta färgen då den är grå med glitter inslag i guld men den kommer att bli så fin ihop med den rosa klänningen som jag ej han fota ♡

Jag har alltid varit helt inne i kläder när jag besökt POMPdeLUX hemsida men denna gång fick jag även upp ögonen för deras fina hårtillbehör. Och ni som känner Ebba vet ju att hår på hennes huvud finns det gott om hihi ; )

…fortsättning följer som sagt…

-Inlägget är gjort i samarbete med POMPdeLUX-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats