Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Presentlådan☆

 För några dagar sedan fick jag hem den här fina spalådan från presentlådan.se!

Det är ett företag som driver en presentbutik på nätet, där man enkelt kan gå in och beställa en färdig presentlåda till någon man tycker om eller varför inte unna sig en själv! Det finns några olika teman på lådorna och sortimentet är under utveckling så nu under hösten kommer det att dyka upp ännu fler produkter 🙂

Jag blev kär redan så fort jag öppnade och såg att lådan var i trä med läderdetaljer och en personlig lapp ovanpå, och innan jag hade öppnat lådan så kunde jag känna hur gott det luktade ツ

  Alla produkterna luktar så himla gott! Och dom känns verkligen så lyxiga!! 🙂

Både jag och Ebba har lyxat till det med ett bad och använt dom härliga produkterna, jag har svårt att välja någon favorit då jag verkligen blev jätte nöjd med alla produkterna med dottern tyckte att svampen var bäst hihihi! ♡

Denna presentlåda innehåller:

Doftljus Woodwick Berry Sorbet (40h brinntid)

Bodybutter E-collection Love spell (200ml)

Handkräm Aromanice Ros & Avokado (95ml)

Tvål Galeo Ros (100g)

Tvål Galeo Jordgubb (100g)

Skrubbsvamp av frotté och sisal

 Gå gärna in och följ Presentlådan på facebook för att ta del utav erbjudanden, nyheter och tips ツ

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats