Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Pysslar ihop en bok till gumman♥

I tisdags på lunchen så hittade jag den här fina boken på Åhlens så jag köpte den och gick vidare till Panduro där jag köpte lite pyssel och när jag kom hem från jobbet strax efter åtta så började jag pyssla ihop en fotobok om Ebba. Tänkte att det är roligt för henne att ha kvar sen när hon blir äldre :)♥

Jag har bara pysslat ihop två sidor än så länge, men så här ser själva boken ut och första sidan som jag gjort 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fru Högstadius

    Så fint! Blir så speciellt och personligt när man gör det helt själv. Och själva albumet var ju superfint, brukar ju annars vara ganska tråkiga. Tror att det kan vara en riktig uppskattad present sen när Ebba börjar bli äldre och kan titta tillbaka på något annat än bara i vanliga fotoalbum.

stats