Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Release POMPdeLUX SS15

Idag var det äntligen dax för släppet utav POMPdeLUX vår och sommar kollektion som jag vet att många väntat på!

Jag tycker ofta när märken släpper sina kollektioner så brukar man fastna för två kanske högst tre plagg men när det gäller POMPdeLUX så får man alltid hålla hårt i plånboken då ha begäret är stooort! I årets kollektion hittar man mycket färger som Aqua, Rose och Gult ☀

Ebba är ganska lång för sin ålder och har storlek 140-146 och när man söker kläder till henne så är det svårt att hitta fina kläder som passar hennes ålder. Men just detta märke känns så Ebba! Det är mjuka fina färger som är lätta att matcha och detaljerna är helt sagolika. Jag gillar kläder som inte behöver ha stora plasttryck på magen för att dra till sig ens blickar.

Förra sommaren så hade Ebba en rosa klänning från POMPdeLUX som hon nästan bodde i så jag har faktiskt klickat hem en som påminner litegrann om den men denna gång med ett vackert glansigt band runt midjan. Det har även flera lager tyll så i denna kommer hon snurra runt i varv efter varv ♡

Mer om vad jag klickade hem får ni se när paketet anländer.

Lille herr Sixten blev faktiskt utan kläder denna gång om än det fanns jätte mycket fint även små och stora pojkar, men just nu är hans garderob ganska full så han får vänta stund. Men lite närmare sommaren så ska det klickas hem bla snygga shorts för det och härliga pikétröjor fanns det gott om!

-Inlägget är gjort i samarbete med POMPdeLUX-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Tuva skulle dö lyckodöden om hon fick den dör klänningen 🙂 Måste kiks på deras hemsida känner jag. Var lite besviken på höstens kollektion.

stats