Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

RENOVERINGEN AV HUSET

Här hemma har vi som sagt äntligen tagit tag i renoveringen igen!

Vi har massor kvar men nu händer det i alla fall någonting..  🙂

K har byggt upp en vägg i gamla delen så nu har det gamla köket blivit två rum. Vi har valt att inte stoppa dit något dörr för att fortfarande hålla det lite mer öppet.

Då vi byggde väggen så behövdes det nya tapeter i det gamla köket, och vi bestämde oss ganska direkt på affären för vilka vi ville ha och innan kvällen var slut var dom uppe på väggen. Egentligen ingen jätte speciell tapet utan en grå lite linne inspirerad som passar bra ihop med resten utav den öppna ytan.

För att kunna gå vidare med det ”nya” rummet behöver vi anlita en elektriker då det behöver flyttas lite uttag mm. Sen ska det spacklas och fixas även där, får se om vi målar eller om det blir tapet 🙂

Sen har vi även spacklat och målat den ”lilla korridoren” eller vad man ska kalla det mellan Sixtens rum och en utav toaletterna och tvättstugan. Innan var det en gammal tapet som både börjat släppa och gulna så där fick det bli vitt och planen är att vi även ska måla över våran blommiga tapet i korridoren för att få det lite ljusare. Samt för att kunna hänga upp lite tavlor på väggen, med den tapeten vi har just nu funkar det inte riktigt.

Sen till den största biten så ska det bytas golv i korridoren, samt i den öppna delen av gamla köket och vardagsrummet.

Det kommer att bli så himla fint, men det tar sin lilla tid då vi båda jobbar lite konstiga arbetstider och sen går det inte att göra så mycket när Sixten är vaken, han är lite för klåfingrig för det 😉

Ja, bilder då! Det har jag inte hunnit fixa, men det kommer..

Här är en liten taskig mobilbild på Sixtens rum 🙂

IMG_2547

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Jättekul att höra om renoveringen! Är själv sjukt intresserad av just detta så hoppas på massor av bilder och inlägg 🙂 Vore jättekul om du la upp en planritning på ert hus så man får en bättre bild av hur ni bor, man blir så himla nyfiken när man bara ser små bitar av huset. Take care!

    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Ska bli bättre på att dokumentera allt som händer igen 🙂 Just renoveringsbilder är så kul att ha kvar sen 🙂

stats