Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Rosa ponnymorsa here we goo!

Jag trodde aldrig detta skulle hände men jag erkänner jag har precis klickat hem lite rosa utrustning till Muffin! Jag hade som tänkt att rött är snyggt på en svart liten ponny men Ebba älskar rosa! Hon förälskade sig i en rosa Kingsland väst inne hos Ab Nian under helgens hopptävling men där sa denna mamma nej om den var riktigt snygg och jag hade kunnat tänka mig en själv haha!

Ebba kommer att bli sååå glad när detta paket dimper ner här hemma någon gång under nästa vecka.

Nä nu hör jag hur sambon tränar i andra delen utav huset, jag borde också pallra mig dit men jag har så mycket att skriva och visa då vi har varit utan internet i två dagar. Men i will be back  ; )

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats