Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Sega Chokladmuffins☆

Jag och Sixten har precis tagit ur en plåt med Sega Chokladmuffins ur ugnen så nu väntar vi på Ebba ska komma hem från skolan så ska vi fika. Fast Sixten får hugga i på ett smaklöst torrt rån istället stackarn 😉

I går försökte jag fota julkort på barnen och det var inte det lättaste kan jag säga! Jag hade målat upp en bild hur fint det skulle bli men Sixten kröp iväg och Ebba suckade och tyckte att tomteluvan kliade så resultatet blev väl inte det bästa. Jag får se om vi gör ett nytt försök eller om vi får nöja oss med dom här.

Annars så åktes det skidor här hemma, eller Ebba åkte och jag och Sixten plöjde med bugaboon i djupsnön! Och sen på eftermiddagen så blev vi bjudna på palt hos min svärmor  ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Vad gott det där såg ut! Och är verkligen inte det lättaste att ta bra julkort på de små liven.. Funderar på att ta enskilda och klippa ihop 😉

stats