Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Sista besöket hos barnmorskan?

Ja det är frågan? Det var iaf sista besöket innan vårat beräknade datum för förlossningen passerat 🙂

Besöket gick jätte bra! Det är ju så mysigt att ligga och höra på lillhjärtat ♥

Mitt sf mått låg ändå bara på 32 men jag hade kunnat gissa på det dubbla haha! Det känns verkligen som att magen har hoppat ur ryggen min där den har legat och gömt sig också har det sjunkit en hel del!

Annars igår så hämtade jag lite paket, vi fick ett jätte stort som jag helt hade glömt bort som jag ska visa er sen! Till middag så blev det köttsoppa och sen låg vi bara och surrade i soffan innan K skulle iväg på nattjobb..

Jag gick och la mig redan vid elva igår då jag var helt slut i kroppen och idag har jag faktiskt inte gjort någonting annat än att legat och vilat. Nä nu ska jag starta en tvättmaskin och kanske börja fundera på om jag ska hoppa ur min morgonrock innan det är kväll igen haha!

Ozzy kollar chockat på matte och tänker nu är du verkligen rund!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Vilken trevlig blogg du har, hittade dig någon gång förra veckan, minns inte exakt hur.
    Väntar också barn, vårt första med bf 31/12.
    Kul att följa dig och se vilken dag Ebbas lillebror tittar ut.
    Lycka till!

stats