Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

SIXTENS MYSHÖRNA♥

Det är ganska varmt ute och solen tittar fram lite då och då men regnet det bara öser ner här i Luleå! Det positiva är väl att man hinner städa och rensa bland både kläder och leksaker så inne är det ordning och reda..

(Det jag deppar mest över är att mina blommor i trädgården blir så tillplattade av alla hårda skurar)

Min syster har varit borta på annan ort i helgen så jag har haft turen att få låna hennes häst under några dagar. Träningsvärken efter några intensiva dressyrpass är ett faktum, när jag vaknade igår så kunde jag knappt gå! Det är tur att det bästa mot träningsvärk är att träna ännu mer!

Nä jag borde gå ut och vara social med sambon som byter panel på huset, inte överallt men vi har några plankor som ser lite taskiga ut som behöver bytas innan det är dax att måla!!

IMG_2547

 Här ser ni Sixtens myshörna i hans rum♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh vart är hyllorna som böckerna står i köpta någonstans? Precis spdana som jag letat efter med ljus och lykta till mina tjejer.. Tack för en helt underbar blogg förresten. Älskar att se dina bilder och få inspo till både det ena och det andra 🙂 Kram

stats