Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Sixtens rum☆

I helgen bestämde jag mig äntligen för vilken fondtapet vi ska ha i Sixtens rum och det blev den harlequin mönstrade från ferm living i mint grönt! Jag kan bara inte titta mig less på den, jag satt och googlade runt för att få lite ny inspiration men så fort den dök upp på en bild så hajade jag till.

Nu ska jag bara vänta på att paketet sniglar sig upp till Luleå så vi får sätta igång! Jag säger vi för jag vet att om än det är jag som sagt att jag som ska tapetsera så kan inte sambon låta bli att hjälpa till, han är oootroligt noggrann så jag får nog inte gå lös med tapetkniven i hörnen utan att han står och flämtar i nacken på mig 😛

Det finns så mycket fina möbler och inredningsprylar som jag vill klicka hem men nu är det både bilköp och ponnyköp på g så jag får nog ta mig ett titt i bodan och leta målningsobjekt istället! Det står en jätte mysig byrå där ute som bara väntar på att få lite kärlek  ツ

Här några favoriter om man får drömma sig bort….

Nä tänk om man skulle stänga av datorn och gå och drömma vidare i sängen… Nattinatt!

I morgon bitti dyker lucka nummer två upp i min Julkalender och den luckan ligger Blå Elefant bakom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Ja verkligen! Tapeterna ligger på posten och väntar på mig så till veckan ska det tapetseras 🙂

  1. Johanna

    Åh mycket där drömmer jag också om. Stringhyllan har jag redan säkrat mig – köpte den på designtorget – men det får väl bli så, en sak i taget!

stats