Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Skaffat kanin☆

Jag har spanat in denna kanin lampa länge och när jag fick ett tips om att den var med i en kampanj för ungefär en vecka sedan då kunde jag inte hålla mig längre. Så nu står den snällt och väntar i Sixtens rum. Den har ett jätte mysigt sken med dimmer så den funkar att använda lika bra på dagen som på natten ツ

Jag har även beställt två tavlor till rummet som jag vill hänga upp nuuu! Men det är nog bäst jag väntar tills vi har några möbler där inne och stoppar upp tavlorna sen 😛

 Sixten kröp ju runt i rummet när vi tapetserade så han undrar nog hur den håller sig fast på väggen denna kostliga mojäng! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats