Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Skidproffs nästa då…

Eller inte riktigt kanske?! Men i söndags så for jag, Ebba och min syster Lydia in till stan och shoppade. Ebba köpte tuggummin, syrran snygga kläder och jag köpte mig längdskidor! Har varit sugen på att skaffa mig det länge, men jag har varit lite snål. Fick grymt bra hjälp och i morse så for jag och hämtade dom så jag och Ebba som har varit lediga idag har varit ute på en tur 🙂

Det har ju kommit sjukt mycket snö dom senaste dagarna och Ebba påpekade att det var så bra nu när jag skulle börja åka skidor så jag inte skulle slå rumpan eller skallen när jag ramlade, men om jag trillade omkull så skulle jag minsann få ta mig upp själv för hon hade inte tid att vänta 😛

Jag har inte åkt längdskidor på flera år så jag lär nog känna det i kroppen imorgon efter våran långtur! Men jösses vad kul det var :):)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats