Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Skor, Skor och lite mer Skor…

Här sitter jag i soffan och spanar in skor hos webbutiken Eshoes.se lite så där i smyg ; )

 

Dom som känner mig vet att jag lider väl knappast utav någon skobrist men jag kan inte låta bli att sitta och klicka runt på olika skosajter lite då och då! Vi behöver inte se det som ett beroende utan vi kan mer säga att jag bara försöker hålla mig uppdaterad inom skobranschen tills det är dax för mig att återgå till jobbet igen.

 

På tal om jobbet så är det inte så länge kvar nu! Okej jag börjar om i Augusti, men om bara tolv dagar fyller Sixten 1 år så nog vet jag att dom där månaderna kommer att svischa förbi dom också i en rasande fart. Både på gott och ont, det blir jobbigt att komma hem så sent på dagarna men jag saknar alla mina kollegor, kunderna och att surra om det jag älskar!

 

Jag är riktigt sugen på dom här modellerna som ni ser på bilen nedan- Grace längst till vänster, Diion i mitten och ett par nya Uggs till höger. Mina höga Uggs borde få gå i pension snart! Jag vet dom är inte världens snyggaste skor men det är såå otroligt skönt att hoppa i Uggsen när man ska ut med soporna, eller ta barnvagnen på en kortare tur osv.

 

Ni kommer till respektive sko om ni klickar på modellens namn ovan. Jag kan verkligen rekommendera eshoes, dom har snabb leverans, fri frakt och retur och Kundservicen är riktigt bra. Jag såg nu att man hinner fortfarande beställa och få skorna innan julafton, lägg bara din beställning innan den 19 December klockan tolv  ツ

 

Just Vagabond är ett utav mina favoritmärken, snygga, bra kvalité och sist men inte minst tidlösa dom kan hänga med år efter år. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats