Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Skötväska -ByStroom☆

Kommer ni ihåg att jag visade er en liten sneakpeak på min instagram på en skötväska för ett tag sedan?! Nu har jag fotat skönheten lite bättre, det är alltid svårt att fota läder tycker jag men ni kan spana in den även här! ツ

Skötväskan kommer från Mammashop.se och är utav märket ByStroom och själva modellen heter Grace☆

Den är som jag redan nämnt i läder och har mängder med fiffiga fack både för stora och små saker! Sen följde det även med ett skötsett, bestående utav ett underlag, flaskhållare och en necessär hur bra som helst ju!!

Måste fota den sen även när den hänger på vagnen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fatma

  snygg väska!

  Jag vet inte om du tycker om julkalendrar med tävlingar? Jag har nämligen en igång just nu där man varje dag vinner smink, kläder och prylar bland annat! 🙂

 2. Annika - drömmen om 11 barn

  Hej!

  Jag kör just nu med en julkalender i bloggen – dvs dagliga tävlingar, med chans till extratävlingar då och då. Så det finns stora chanser att vinna lite julklappar till både dig själv och de i din närhet!

  Just nu är det fyra tävlingar igång, och dagens julkalendertävling (pågår i 24 timmar) har en stor nalle som vinst.
  Julkalendern hittar du här: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/annikas-julkalender.html

  Samtliga pågående tävlingar finns länkade på min startsida!

  Hoppas att du finner intresse i att vara med!

stats