Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Snart blir vi med nytt hus♡

Nu kan jag inte hålla mig längre! Det enda jag tänker på hela tiden nu är flytten!

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag har längtat efter detta och snart händer det äntligen♡

Tillbaka till den luddiga rubriken- Vi ska inte flytta men på vårat hus så är det en del som är uthyrd. Innan vi blev ägare till huset så har det varit två ”lägenheter” i jag vet inte hur många år men vilken dag som helst så blir den andra delen tom och vi slår upp väggen som delar upp dom två delarna! Jag är så sjukt ivrig och går typ och känner på vägen flera gånger per dag haha!

 Visst det kommer att bli världens projekt och kommer att dröja länge innan det blir som vi vill ha det.  Då vi ska slå ut väggar, bygga upp väggar, riva ut ett kök, göra ett nytt kök, lägga nya golv, ja inprincip allt… Men jag vet att det kommer att bli grymt om än det tar sin tid men vad gör det ingen utav oss är över 25 så vi har många år på oss att greja och det känns verkligen som att vi har hittat den perfekta platsen som vi vill bo på resten utav livet  ツ

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats