Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Snart min bleka kropp snart….

Sommaren lyser fortfarande med sin frånvaro och det känns helt underbart att vi ska utomlands om inte riktigt tre veckor. Jag behöver verkligen få lite sol på min bleka kropp!

Idag har vi varit i stan och handlat cyklop till Ebba och lite bodysar till Sigge. Även jag hittade en snygg blus på Lindex och en bikini på HM! Sen fick Ebba springa runt på toy´s och handla för hennes egna pengar som hon så stolt sparat ihop, det blev lite grejer till hennes älskade docka Anna Bell ツ

 I söndags så hoppade jag in i bilen och vred på stereon på max och körde till mina föräldrar där jag dressyrade med Aifa! Det är verkligen egentid när den är som bäst! Men träningsvärken kom som ett brev på posten, jag trodde jag skulle dö idag på stan då jag hade klackar 😮

Nä nu ska jag gå ut till resten utav familjen och se vad dom pysslar med ♡

Den här lilla grabben snorar helt galet mycket och har gjort en vecka nu!! Vi fick en snorsug (heter det verkligen så?) utav min svägerska och jag säger bara det vilken grym pryl! Men jag är lite för fin i kanten för sånt så den biten får sambon sköta haha 😉 

*ryser i kroppen utav bara tanken haha*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. aochmflyttarin

    Nässugen är en av de absolut bästa uppfinningarna! Ovärderlig när de små är förkylda! 🙂 Krya på Sixten!
    Kram / Amanda – Vinn ett ljus från Voluspa!

stats