Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Sol och plusgrader

Vilken toppen helg vi haft!! 

På lördag morgon så käkade vi en god frukost tillsammans och sen for Krille ut och körde skoter med en massa vänner och jag och Ebba for ut och åkte skidor och sen så for jag och Richard, Ebba och Wilma och tre till kusiner till skoterstugan där vi grillade korv och åkte madrass och bob! Sen när Krille kom tillbaka så åkte vi till mina föräldrar där vi fixade i stallet och gjorde pizza med mina syskon Lovisa & William.

På söndagen så släppte vi ut hästarna och gjorde klart stallet och sen åkte vi hem och packade ryggsäcken och inväntade lite skotrar och sen for vi och grillade i skogen och var borta hela dagen! Super mysigt 🙂

Jag tänkte ladda upp bilder från helgen, men dom är tydligen för stora? Har aldrig hänt förut?..

Men på min instagram hittar ni några @linneagranstrom

LOVE ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats