Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Sovit som ett litet barn..

Jag var jätte trött igår kväll så jag gick och la mig på sängen 19:30 och somnade! Jag vaknade till vid nio tiden utav att sambon sa hejdå då han skulle iväg och jobba natt, Ebba hade tydligen varit riktigt stolt som var uppe längre än mig då hon går och lägger sig vid åtta. Sixten har inte vaknat till en enda gång i natt så jag har sovit riktigt gott och känner sig så utvilad.

Igår spenderade vi förmiddagen tillsammans med min svägerska och hennes barn och sen när Ebba kom hem från skolan så for vi till stallet hela familjen. Där red vi båda två och gjorde en bana med hinkar och plockade fram en bom. Ebba och Muffin var så duktiga och brydde sig inte alls att grabbarna sprang omkring med pulkan bredvid ツ Vi blev även bjudna på jätte god middag, tjälknöl med tillbehör och efterrätt!

Nu har jag och Sixten precis ätit frukost och ska leka på här hemma en stund innan vi far till stallet och inväntar Ebba och min syster ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats