Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Spagettiarmarna får jobba…

Igår började vi dagen på Ebbas skola med att heja fram barnen som hade sitt årliga Vasalopp! Ebba är en riktigt hejare på att åka skidor och åkte det stora spåret inte bara en vända utan två. Hon har verkligen fått min familjs tävlingsinstinkt då hon åkte ikapp och om många äldre som går i 4-6 som började några minuter innan :> Tänk nästa vinter kanske vi hejar på Sigge som också ska åka Vasaloppet fast på dagis eller måste jag skriva förskolan ;P

Jag måste då plocka fram och valla mina skidor som inte har blivit rörda på ett bra tag så kanske jag hinner med en tur i morgon innan sambon åker till jobbet. 🙂

Efter Vasaloppet på skolan så lämnade jag och Sigge av K här hemma och sen for vi till min mamma som var ledig. Vi myste på ute i solen, pysslade med hästarna och red. Mamma och Sigge tog en promenad på isen och lilleman somnade och sov länge länge i den mysiga kälken. Vi blev även bjudna på smarrig middag innan det var dax för oss att köra hem och natta lillebror.

När båda barnen somnat så byte jag om till träningskläder och sprang 9 km på träningscykeln och sen körde jag lite styrke! Det känns så roligt med tränings just nu då jag kommit igång med vikterna och ser lite skillnad på mina spagettiarmar och axlarna framförallt tycker jag.

Nu väntar jag på att Ebba ska sluta skolan så ska vi iväg till stallet där vi ska möta upp syrran min!

image2.PNG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats