Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Stjärtar, avramling och skrikande katter..

I morse vaknade jag några minuter innan alarmet ringde utav att Sixten babblade i sitt rum, han sover numer alltid med sin gris som han fått utav mina föräldrar och som han surrar med denna gris innan läggdags och på morgonen! Vi steg upp och gjorde frukost till Ebba och pysslade på lite innan det var dax för skola för henne. Sen några timmar senare väckte jag sambon också åt vi frukost tillsammans, Sixten hade redan ätit innan men han gick till kökslådan och hämtade sig en egen sked och stod och käkade ur sambons glas med hallon och kvarg hihi  ツ

När Sixten tog en tupplur så klippte jag sambon, jag vet jag gjorde det för några dagar sedan men det blev inte bra! Jag förstår inte hur han kan låta mig klippa honom.. Jag och maskinen och saxen är inte bra vänner!

Sen efter att vi ätit lunch så for jag och Sixten till stallet dit även Ebba och min syster kom. Ebba är skyldig oss en tårta då hon bjöd på en avramling idag, nummer två på muffin och nummer tre någonsin. Trots att det är så isigt och hårt på vägen så gjorde hon inte illa sig och hon var snabbt uppe i sadeln igen och travade vidare phuu.

Sambon jobbar sent även idag så vi stannade och lagade middag tillsammans med mamma och pappa, det blev färsk pasta med kräftstjärtar, svamp, tomater ja lite allt möjligt gott! Klockan tickade snabbt så sen var det dax för oss att köra hem, Sixten somnade nästan direkt och Ebba tog ett bad innan vi såg på tv en stund tillsammans. Sen gjorde jag ett nytt träningsförsök och gjorde lite övningar och sprang 7 km på cykeln.

Nu ska jag gå och jaga iväg en katt som står och skriker till våran genom fönstret innan barnen vaknar morr!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats