Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Stolt som en tupp…

Idag har vi varit och stor handlat med resten utav Luleås invånare!? Alla skulle ju självklart inhandla en julskinka så man fick tränga sig fram till kyldisken och börja gräva efter den bästa man kunde hitta. Jag grävde på länge och Krille bara stirrade på mig och sa vet du ens hur en bra julskinka ska se ut? Nä svarade jag och tog en med en fin form.

Vi hämtade även ut två paket!

I ett utav paketen fanns två saker som jag beställt till Sixtens rum (såååå fina saker) jag ska fota och visa er i morgon när det är ljust ute.

Och i det andra paketet så var det en julklapp till mig!! Paketet kommer från Boutique BQ som jag hade en tävling tillsammans med för några veckor sedan! Jag hade inte den blekaste aning om att jag skulle få detta paket så jag har vandrat runt som ett litet barn här hemma och jag tror inte jag kan hålla mig länge, är det fullt att öppna julklappen? Jag måste kanske maila och fråga haha!

I morgon är det kalas för Ebbas kusiner som gäller och sen ska vi till Muffin, eller tänk om vi skulle stiga upp i tid så vi hinner med stallet på morgonen. Då hinner jag fixa lite julgodis och kanske rulla köttbullar på eftermiddagen också, jag börjar få lite panik jag måste ju baka till barnens kalas också.. Eller måste och måste men jag vill baka en massa! Helt galet att man är mammaledig men ändå inte hinner göra det man ska. Kanske jag ska sluta sitta här haha! 😛

JUST JA! i kväll när Ebba och Sixten lekte vid barnköket så stod Sixten upp utan att hålla i sig i några minuter. Han står ju alltid vid saker och lutar sig lite mot dom men nu stod han en bit bort från själva köket och pillade på en liten leksak med båda händerna. Gissa om storasyster Ebba blev nå stolt, hon sprang och hämtade K i garaget och skrek och fnissade Sixten stååååår! Och det roliga var att när K kom och skulle kolla så satte sig ju självklart Sixten ner men Ebba ställde honom mot köket igen och han släppte med båda händerna och bara stod och log mot K. Stora Stora grabben våran! Om 9 dagar så firar vi din första födelsedag♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Jo jag kan tänka mig att det går en hel del tid till bloggen!
    Vill bara tacka dig för att du gör det : ) Du skriver så fint och får mig ofta att skratta! Älskar dina foton också. Du fångar vardagen så bra.
    God Jul Linnea!
    Nu ska jag försöka somna om (en sån där natt när dottern lägger (milt ord) sin fot i mitt ansikte hela tiden).

stats