Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

SUR SOM ETT BI….

DSC_0067

 Sixten ser ut som en riktig solstråle i sin nya mössa, eller hur humh…

Nä fy igår när vi var i stallet ville jag bara stänga in han i boxen och lämna han där 😮

(ni behöver inte bli oroliga det gjorde jag självklart inte)

Men han var grinig redan när vi mockade och humöret hans var på topp under hela ridturen… Han brukar tycka att det är ganska kul att följa med till stallet men igår ville han bara krya ut på ridbanan och gå efter Ebba och Muffin vilket han såklart inte fick av säkerhetssjäl.. Jag höll på bli gråhårig, det var tur att Ebba och Muffin sköte sig exemplariskt! Dom red omkring i snön och galopperade en hel del, jag har en liten filmsnutt på min instagram @linneagranstrom om ni är nyfikna.

DSC_0073-001

Sambon har kommit hem från veckans sista nattpass, nu ska han bara sova några timmar så har vi alla påsklov sen♥

Nu ska jag fixa frukost till mig och Ebba, lilleman har redan ätit sin gröt  ツ

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats