Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Svar på fråga om bärselen ☆

Jag fick den här frågan om våran Ergobaby 360 som nu äntligen har kommit ut på handeln i Sverige, ni hittar den bla hos Jollyroom! ツ

Absolut! ツ

Här på bilden till höger ser du hur jag enkelt med en knapp på varsin sida har fällt upp så att Sixten får mer stöd för nacken, perfekt ifall att han skulle somna eller om barnet bara behöver extra stöd!

Sen har Ergobaby även ett spädbarnsinlägg som man kan köpa till för 199:- och då kan man bära barnet från nyfödd (3kg).

HÄR kan du kolla närmare på ett sånt ツ

Har ni fler frågor så fråga på bara ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heléna

  Jag älskar min ergo och skulle aldrig klara mig utan, hade den till sonen för 10 år sen och använder den nu till min lilla sladdis Molly =) Bär du fortfarande? Jag bar sonen tills han var 3½. Visst vet du att du knäpper den på höften och inte i midjan, sådär långt ner där det är skönt att ha byxorna =) Jag har sytt en bärjacka oxå så när vi ska ut med hunden slänger jag upp Molly på ryggen i ergon, på med bärjackan så bara huvudet sticker ut och sen ut med hunden =)

 2. Ida Bj

  Jag har en nyfödd på 5 dagar här hemma som väger 3200 gram som vi provade idag vår nyköpta ergobaby 360 men upplevde väldigt fort att det inte fungerade ännu. Han var för liten. Försökte stabilisera upp men vi tror mera att vår bebbe iaf kommer sitta bättre om några veckor när han lagt på sig mera. Nu vart det väldigt ostabilt även fast det står att den ska ta hans vikt.

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

   Hej Ida 🙂 När dom är så små så ska man ha spädbarnsinlägg (det säljs separat) sen när bebisen väger 5,5 kg eller är kring fyra månader och orkar hålla huvudet stadigt så plockar man bort spädbarnsinlägget 🙂 Du hittar mer information om jätte bra bilder hur du går tillväga i manualen som följde med din bärsele 🙂 Hoppas ni kommer att trivas lika bra med selen som vi gör 🙂 / Linnéa

stats