Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

SVULLEN

I morse när jag väckte S så var han alldeles svullen runt ena ögat, min första tanke var att han höll på att få ögoninflammation. Men han är inte det minsta röd eller kladdig i ögonen så jag gissar på att han har blivit biten utav något slags kryp. Han var ganska besvärad över ögat under morgonen och förmiddagen och ville mest blunda men nu har han börjat vänja sig. Håller tummarna för att svullnaden lägger sig över natten ♥

Vi stannade i alla fall hemma idag och har lekt med traktorer, byggt massa pussel bakat kola snittar med non stop och städat mm. När Ebba kom hem från skolan så for vi och min syster Lydia till stallet där vi pysslade hos hönsen och sen for ut och red. Även min andra syster Lovisa följde med oss ut i skogen där S käkade en massa blåbär medan E och Lydia galopperade längs sandvägen.

Innan barnen somnade för natten så spelade vi lite tvspel och nu ska vi slå på Netflix! 🙂

I morgon väntar jobb och AW med girlsen!

img_1830-1.jpgimg_1831.jpg

                                     

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sjuksköterska..

    Min dotter hade samma, förskolan trodde bett men jag trodde på infektion, det visade sig vara en bihåleinflammaton som lagt sig under ögat och krävde antibiotika intravenöst innan det påverkade synnerven så mitt tips är att kolla upp detta direkt om svullnaden tilltar!

stats