Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

TACK FÖR UNDERBARA DAGAR!

Våran valborg tillbringades hemma hos mina föräldrar, jag, syrran och barnen bakade och sen på kvällen så grillade vi oxfilé med en massa goda tillbehör! Det blev som vanligt inte bara Valborgsfirande då både min sambo och ena syster fyllde år ♥

Jag bakade bland annat min första cheesecake, det blev en med dajm och kolatopping! Jag använde mig utav Jennys recept och den blev helt underbart god så den måste ni testa 🙂

DSC_0003

Igår (Lördag) så lämnade vi barnen hos mina föräldrar på eftermiddagen och sen for vi hem och fixade oss innan min syster och hennes kille skjutsade in oss på fest hos några vänner. Jag minns helt ärligt inte sist jag och sambon var på fest tillsammans så det var så roligt! Inte bara därför såklart utan festen var helt klart en utav dom bästa jag varit på, trevliga människor och sjukt roliga lekar! Och då kom ändå mitt lag sist och ni som känner mig vet vilken tävlingsmänniska jag är 😉

Vi var inte hemma förrän vid två tiden och sov till klockan tolv på morgonen/förmiddagen, när hände det sist? Det var några år sedan haha! Det var första natten utan Sixten för mig men det gick bra om än Krille tyckte att jag stressade lite väl under frukosten då jag bara ville iväg till barnen.

Ebba är alltid en klippa när hon sover borta och Sixten var inget undantag, han hade somnat på 10 minuter och sov hela natten och vaknade inte allt för tidigt. Sen hade han somnat om i morfars famn i soffan och sen åt dom alla frukost vid niotiden♥

När vi hämtade hem dom bjöds vi på super goda krämbullar som mamma bakat och sen gick vi ut till stallet där vi red och pysslade. Ebba och Muffin körde markarbete och sen tränade vi mycket tempoväxling. Dom var så duktiga och sen älskar hon när även pappan hennes följer med till stallet och kollar 🙂

Båda barnen var riktigt trötta när vi kom hem så efter att vi ätit middag, potatisklyftor och kyckling som vi grillat så hoppade Ebba i ett bad och Sixten åt sin kvällsgröt och slocknade innan sju, Ebba orkade vara uppe en halvtimme längre sen kröp även hon i kojs.

DSC_0026

Nu har K kommit in från garaget så vi ska krypa ner i soffan framför en film!

I morgon kommer det upp en tävling här eller på min Instagram som ni bara INTE vill missa!!!

PUSS PÅ ER ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats