Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Tävling i samarbete med Caseapp.se

Nu kör jag igång en tävling i samarbete med Caseapp där just du kan vinna ett presentkort värde 299:- att designa ett personligt iphoneskal till din iPhone 4/4S och de har även iphone 5 skal för er som redan skaffat den!

Om du inte själv har en Iphone eller bara råkar vara världens snällaste person så varför inte tävla och ge bort skalet i julklapp till någon du tycker om 🙂

Det enda du behöver göra för att delta är att lämna en kommentar här nedanför 🙂

(glöm inte att lämna din mail så jag kan kontakta dig om du vinner)

 

Sen får du mer än gärna gilla Caseapp på facebook eller länka till tävlingen från din blogg eller facebook :):)


LYCKA TILL

Tävlingen avslutas 21 November 21:00

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissie

  Min dotter var sist med att få en Iphone bland sina kompisar. Tänk vad grymt att få ge henne ett personligt skal. Det skulle hon helt klart vara först med. Ingen skulle bli gladare än min dotter. Hoppas!

 2. Amanda

  Hej!
  Jag är med såklart har gillat på facebook:]
  Hoppas såklart att man vinner även om chansen är liten skulle såklart vilja ha ett egendesignat skal.
  /Amanda

 3. Jennifer

  Jag är med! Har länge funderat på att fixa ett galaxy skal till min iphone då jag tycker att det är så snyggt, men det finns inget bra här i Sverige! Att vinna det här skulle betyda ett sånt fint skal till mig! Nu håller jag tummarna! 🙂

 4. Asena

  Jag är med och tävlar! Har precis skaffat mig en iPhone 5, och hur roligt skulle det inte vara att få pryda den med ett eget designat skal? 😀 Skulle verkligen bli hur glad som helst om jag vann eftersom att jag har suttit och dreglat över en bild som jag jättegärna skulle vilja göra till ett skal.. Ha det bra! 🙂

 5. Monika O-sson

  Jag är med i din tävling i samarbete med caseapp.se

  Skalet vill jag ge till mig själv om jag vinner. Jag tycker om mig själv men jag älskar mina barnbarn och dom skulle få vara med på fotografiet på skalet.

  Varm hälsning från Monika

 6. ▲ Lina | fotoblogg ▲

  Min bästa vän Johanna är världens underbaraste människa, hon finns alltid där för mig oavsett om jag är ledsen eller glad. Hon stödjer mig alltid och vi har det alltid bra tillsammans. Vi skrattar alltid, inte en enda stund finns då vi haft det tråkigt. Jag skulle vilja överraska henne med något fint och varför inte ett skal till hennes iphone? Tänkte ta en bild på oss två. Hon är min bättre hälft så det skulle betyda så mycket om jag vann. Älskar henne av hela mitt hjärta!

 7. Fredrika

  Skulle jättegärna vinna!! 🙂 Har länge funderat på att beställa ett skal därifrån men det har inte blivit så och därför är den här tävlingen perfekt 🙂

 8. Gabriella

  Om jag skulle ha lyckan att vinna så kommer min lillasyster få detta som julklapp! Jag vet att hon skulle uppskatta det så mycket mer än jag! Det vore hon värd för enligt mig är hon världens finaste syster♥

 9. Ann-Charlotte "Clotte"

  Jag är med. Det är mina döttrar som fick mig att köpa en iphone och på skalet vill jag gärna ha ett kort på mitt barnbarn.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 10. Cassandra Olsson

  Jag vill sjuukt gärna vara med och tävla 😀
  Har även gillat Caseapp på facebook med namnet Cassandra Olsson 🙂

 11. Emelie

  Jag skulle jättegärna vilja vinna ett sånt där skal. Hade varit kul att få designa egna skal och använda sig av bilder som betyder så det hade varit väldigt roligt. Och kanske ge bort i julklapp, något som betyder! 🙂

  Har även gillat sidan på facebook 🙂

 12. Mi

  Åh vad kul! Har haft en 4S ett bra tag nu men aldrig köpt ett skal till den, lånar alltid av syrran haha^^
  Så jag är självklart med och tävlar 🙂
  Gillar även på fb :))

 13. emmaarneson

  Jag är gärna med, ännu en rolig julklapp att ge till någon med ett fint motiv 🙂

  trevlig helg, kram på dig 🙂

 14. Johanna

  ÅH vilken rolig tävling, har velat göra ett egetdesignat skal länge, och nu när man dessutom kan vinna ett så vill jag mer än gärna vara med och tävla! KRAM

 15. Lina Eckerström

  Jag är gärna med.
  Äger ingen IPhone själv men killen gör det så ett fodral med finaste bilden på han & dottern hade nog blivit en toppen julklapp.. speciellt eftersom vi inte ska köpa nåt till varann i år 🙂

  Gillar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin kväll.

 16. Tina

  Måste ju prova lyckan och hoppas på att jag vinner så jag får se min lillpiga varje dag på baksidan av telefon! 🙂

 17. hannarunesdotter

  Jag är gärna med och tävlar! Min sambo Emil har ju friat till mig (tjoooo) och det vore så roligt att ge honom ett mobilskal med våra ringar på. Han är själv inte mycket för smycken så jag tvivlar på att han kommer ha ringen på sig nämligen, haha. Men den där telefonen – den bär han alltid med sig! 😉 Kram!!

 18. Michaela

  Åh, Gud vad jag skulle vela vinna detta! Igår såg jag för första gången att man kunde göra egna Iphonskal och det kändes direkt som den givna julklappen till båda mina föräldrar och min sambo. Motivet blir självklart en bild på min dotter, nu 5mån. Jag pluggade när jag fick min dotter, så mammapenningen är inget att skryta med..så att vinna en av julklapparna skulle underlätta mer än man ens kan ana. Nu tycker mina föräldrar och sambo inte ens att jag ska ge dom julklapp men det tycker ju jag är en självklarhet som de mer än någonsin är värda!
  Hoppas jag vinner 😀

 19. Lisa

  Åh, vad roligt det skulle vara att vinna ett presentkort på ett personligt skal. Skulle vara super kul, gillar på Facebook! Lisa Nilsson.

 20. Amanda

  Hade varit så kul att ha ett eget skal. Då kunde jag ha en bild på mina syskon som jag bor så långt ifrån. Håller tummarna.

 21. Hannah

  Åhh! Som jag bara tittat på hemsidan o funderat på beställa hem ett eget skal. Tävlingen kunde inte varit mer i min smak 😉

  Länkade även tävlingen i bloggen 🙂

stats