Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

TÄVLING- VINN TVÅ BILJETTER TILL SNÖVIT THE MUSICAL!

Jag har fått äran av produktionsbolaget Dröse & Norberg att tävla ut två stycken biljetter till ”Snövit The Musical” till någon utav er här på bloggen eller på min Instagram!

Några utav stjärnorna som är med i denna musical är YOHIO, Ellen Bergström, Nanne Grönvall och Niclas Wahlgren! För att spana in på vilka olika platser ni hittar musikalen på så kan ni klicka HÄR<== Jag själv kommer att överraska Ebba med biljetter till musikalen den 14 Maj då den gästar Luleå!

För att delta här på bloggen så lämna bara en kort motivering vem som skulle få se denna underbara musikal och glöm inte att skriva din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner 🙂

Tävlingen avslutas på Onsdagen den 23/12 20:00

snc3b6vit_gruppbild

”Snövit – The Musical” Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. ”Snövit – The musical” innehåller häftig och medryckande originalmusik. Allt från klassiska musikalballader till rock, country och house!! 

”Snövit – The musical” är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld som innehåller det mesta i alla åldrar, allt från 3 till 100 år! 

Följ med oss in i sagans värld och till slottet där den egensinniga drottningen regerar. Hennes kamp för evig skönhet krossas snabbt av hennes styvdotter Snövit, som föds med rosenröda läppar och en hud som är oskyldigt vit som snö. ?Snövit tvingas brutalt ut i det okända och hamnar till slut i dvärgarnas hus. 

Deras möte med henne blir minst sagt en omtumlande och annorlunda upplevelse. Får prinsen kyssa Snövit och får sagan ett lyckligt slut? 

Folkkära Nanne Grönvall spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit… 
Superstjärnan YOHIO ´s skådespelardebut i ”Jordskott” gav mersmak och nu ser ni honom som den charmiga prinsen. Långfilmsaktuella Ellen Bergström gör scendebut som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något; hon är vår hjältinna! 

Föreställningens längd: Ca 2 h 30 min (Inklusive paus) 
Åldersgräns: Ingen (barn under 3 år går gratis) Barnpris gäller 3-13 år.

 STORT GRATTIS @PATRIZIALEHN ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie S

  Jag skulle vilja vinna biljetter till mitt kusin barn som varit med om för mycket tragedi för en 7 åring. Att redan förlorat sin lillebror och sedan sin pappa under samma år ska ingen behöva vara med om. Att kunna få ge henne och mamman biljetter till föreställningen i Luleå hade varit underbart.
  Kram och god jul!

 2. Ariana

  Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter så jag kan ge dom till min bror och hans dotter på 7 år. Min bror och hans dotter träffas inte så mycket om dagarna då han jobbar från tidigt på morgonen och kommer hem när barnen lagt sig, så skulle vilja ge honom en far och dotter dag. Vilket skulle uppskattas mycket från båda hållen.
  Kram!

 3. Rebecca

  Åh, jag skulle så gärna vilja ta med mina två småsystrar på 9 år och min systerdotter på 7 år. De skulle äääälska det här! Och jag som storasyster och moster skulle bli så glad om jag kunde få ge detta till dom! Vi bor alla i olika städer och hinner inte ses och umgås så mycket.. Håller mina tummar extra hårt och hoppas vinna denna underbara tävling!
  Rebecca

 4. Cissi

  Jag skulle så gärna vilja få möjlighet att ta med min äldsta dotter på denna. Hon är en riktig prinsess-tjej och skulle verkligen älska att få se denna pjäs tillsammans med sin mamma. Varit ont om egentid sen lillasyster kom till världen 😉
  Nu håller jag tummar och tår att vi ska få en riktig prinsessdejt här i Stockholm

 5. Veronica Hedlund

  Om jag vann skulle jag ta med min dotter och överaska henne. Så passa på med lite egentid mor och dotter. Håller tummarna. Kram veronica

 6. Mimmi

  Å, det här var en perfekt tävling för mig! Har aldrig tävlat någonstans i stort sett men nu bara måste jag försöka 🙂
  Jag önskar så att min mamma och dotter tillsammans skulle få gå på musikalen i Stockholm den 2-6e januari. Vi befinner oss i en tuff tid då min mamma (som relativt ung) drabbats av cancer och är nyligen opererad och har behandling av strålning framför sig. Hon går även och väntar på besked om cancern spridit sig i resten av kroppen. Min mamma är som min dotters andra förälder då hennes pappa inte är delaktig i hennes liv. Min mamma är allas stöttepelare som alltid ordnar och grejar för att alla i hennes närhet ska må bra. Hon är så mån om alla och prioriterar lätt bort sig själv på vägen. En fantastisk stark och positiv människa som förtjänar all lycka i världen. Trots sin sjukdom är HON den starka och stöttar alla som är ledsna och rädda att förlora henne. Det vore så fantastiskt att få överraska henne med en musikal som jag vet att hon älskar! Det vore så roligt om hon och min dotter kunde få den här upplevelsen tillsammans innan min mammas strålbehandling börjar. Som ensamstående förälder finns inte mycket marginaler över för att ge människor i sin närhet något extra även fast man vill, speciellt inte så här innan jul med allt vad det innebär. Jag skulle bli så lycklig om jag fick möjlighet att ge den här upplevelsen till min mamma och dotter. Dom förtjänar det så mycket! Åh vad jag håller tummarna! 🙂

 7. Sanna

  Åh, vilken underbar julklapp! Jag är gärna med och tävlar, och skulle överraska dottern med denna i julklapp. Här hemma älskar vi Snövit och de finns dessutom flera favoriter som medverkar som Yohio och Ellen Bergström som hade varit extra kul att få se på.

  Hade helt klart varit en underbar julklapp, och något som skulle uppskattas stort nu när ledigheten äntligen är här efter en termin full med läxor och en massa jobb för både mig och dottern Alva.

  Kram Sanna

 8. Ann-Louise

  Bästa julklappen!! Vore helt underbart att få överraska min fina, nyss fyllda, 9-åring med Snövit musikal! Bara han och jag. Med Yohio i en av rollerna, som är en stor idol.
  Efter en lång höst med mycket jobb och läxor vore detta en helt fantastisk överraskning.

  Hoppas så på tur!!

 9. tova

  Jag ser den gärna i malmö, snövit är dotters favorit och vi såg en riktigt bra uppsättning som dans. kan bara bli bättre med ljud
  god lul

stats