Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

TAXÖRON…

Det är inte klokt vad det blåser här uppe idag och igår också för den delen.. Det är varmt och soligt men det spelar ingen större roll när det ändå stormar! Nä i morgon önskar jag vindstilla jag är så sugen på att fara ut och grilla och kanske pimpla upp en och en annan firre!

På dagens schema stod egentligen kalas men självaste kalasbarnet åkte på magsjuka så vi har spenderat förmiddagen och större delen utav eftermiddagen hos mina föräldrar istället jag och barnen. Vi har surrat, fikat, fixat i stallet och ridit 🙂

Nu sover Sixten och jag ska krypa ner i soffan med mina stora hjärtan, det är fredag så Let´s Dance står på schemat när Ebba bestämmer över tv-kontrollen!

Ebba skaffade taxöron inför dagens uteritt, jag vet inte vad hon tog på sig för mössa under ridhjälmen men vi skrattade gott när ”taxöronen”  fladdrade i vinden! Muffin fick gå i varenda vattenpöl idag, den lilla ryttaren på ryggen tror nog att han tycker det är lika kul som hon själv att plaska i pölar!

DSC_0038

DSC_0059

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

      Det varierar så sjukt mycket från kollektion till kollektion, men deras senaste släpp är lite större än vanliga plagg skulle jag säga 🙂

stats