Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

TOKUNGAR♡

På förmiddagen har jag och mina grabbar flängt runt i stan och gjort lite ärenden. Innan vi for hem så stannade vi på Ica och handlade lite gott inför morgondagens middagsbjudning och jag säger bara tack och lov för Icas ”Varsågod ge barnen en banan medan du handlar”! Det första man passerar på våran Ica är barnmatshörnan och Sigge blev så sur när vi stoppade ner lite klämisar i vagnen! Men så fort han fick en banan blev humöret tipptopp phuu!

En stund efter att vi kommit hem så kom även min syster och Ebba, dom hade varit i stallet och grejat. Vi pysslade ihop några armband och surrade ända tills klockan närmade sig sex så då var det bara att fixa middag!

Sen har det busats för fullt här hemma, jag städade undan lite i köket medan Ebba badade lite leksaker i en liten balja och Sixten blev visst badsugen så han hoppade i med både tröja och blöja! Jag la upp en liten videosnutt på min Instagram @linneagranstrom men här kommer några bilder på tokungarna mina ♥

Nu ska jag klappa ihop datorn för snart kommer äntligen min K hem från veckan sista eftermiddags pass, som jag längtat!!!

DSC_0011

DSC_0057

DSC_0039

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats