Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

TRÖTT ÄR BARA FÖRNAMNET…

Det är nästan bra att sambon jobbar kväll/natt den här veckan för när jag kommer hem från jobbet så är jag helt slut, jag går inprincip och lägger mig direkt. Vi har förberett rean hela veckan och i morgon går det ut en annons så förhoppningsvis blir det full fart! Sen jag har haft tre stängningar på raken denna vecka, trots tidiga mornar. Men då blir det mer ledigt senare, som jag längtar efter lite jullov♡

Idag hämtade jag ut två paket innan jobbet, ett paket som innehöll någon annans produkter? Kändes inte jätte kul då någon annan mest troligt fått mitt paket som dessutom är betalat i förväg.. Har mailat företagets kundtjänst och hoppas på snabbt och bra svar..

Och sen fick jag även ett jätte fint bud från Ica, jag ska fota någon dag då det är lite ljust. Det blir så tråkiga bilder nu när det är så mörkt när man kommer hem 🙂

DSC_0026

DSC_0051 Två bilder från Ebbas rum♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats