Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

UNDERBARA SÖNDAG – EN TISDAG♡

I Söndags vaknade vi upp till strålande sol och värme, det är man inte allt för bortskämd med denna sommar ☼

Vi började dagen med frukost ute på altanen och lite lek i sandlådan för att sen besöka Lisemajs Pensionat där det hölls sommarcafé för dagen. Ni som inte besökte det jätte mysiga Pensionatet denna dag gick verkligen miste om någonting, utbudet på alla smarriga bakverk var helt fantastiskt! Jag ångrar att jag inte fikade mer, jag har ju nerförs backe hem så det hade ju bara varit och rulla hem sen! Tyvärr så tog jag inte en endaste liten bild men om ni går in HÄR så ser ni några bilder från dagen 🙂

Medan vi fikade så höll Ebba och hennes kusin i ponnyridning på lilla Zakk, och det var riktigt populärt så nu är Ebba stenrik om ni frågar henne själv hihi!

Då vädret forfarande var jätte fint efter att Sixten sovit sin vila så tog vi alla en långtur med fyrhjulingen till stallet. Det är så mysigt att köra genom skogen om än det tar sin tid. Vi hade även turen att få se en jätte söt liten rävunge 🙂

Planen var att vi skulle rida men hos mina föräldrar vankades det pizza premiär!! Och det kunde vi ju inte tacka nej till!

Mamma och pappa (läs pappa) har byggt ett helt fantastiskt orangeri, det hade gärna fått stå på min gård! Och där i så finns det nu en bakugn så vi gjorde smarriga pizzor med allt möjligt gott på 🙂 Vi var inne hemma på gården våran igen förrän vid nio så barnen fick hoppa i sängs bums, vi trodde S skulle somna på fyrhjulingen men han satt och sjöng större delen av resan hihi!

Nä nu måste jag sluta skriva, vi ska tydligen se film :>

image

Jag har startat upp en ny tävling på min Instagram som ni kan spana in här 🙂 => https://instagram.com/linneagranstrom

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats