Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vackert♡

Äntligen är min favorit årstid här!! 

Jag älskar höstens alla färger förutom idag när det spöregnar men igår hade vi en jätte fin dag 🙂

Sen får man äntligen plocka fram alla varma gosiga plagg ur garderoben och börja använda mössa haha!

Idag är jag ledig men har en masssa saker som ska göras, ska alldeles strax hoppa ur onepiecen och börja rulla in mot stan med gubben min som också är ledig. Lillan är på sexårs och dom skulle ut i skogen och plocka lingon idag :):)

HOPPAS NI FÅR EN FIN MÅNDAG♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Nilsson Photo

    Vilken underbar plats! Jag hittade en skit mysig fotoplats här i byn som jag missat när vi vandrade i skogen för ett par helger sen 🙂 Det är mycket man missar runt om när man inte intresserat sig för naturen tidigare 🙂

stats