Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vår Ruset igår ☀

 Igår sprang jag och min syster Lydia Vår Ruset som Vitamin well ambassadörer, vi laddade upp med en massa smarrig dryck och sen bjöd dom oss på loppet! Vädret var kanon, lite blåsigt men absolut inget att klaga över. Mitt mål var att springa på under 30 minuter och det klarade jag! Jag känner mig riktigt stolt då jag mest vandrat med barnvagnen sen förlossningen ツ

Längtar redan tills nästa år, detta ska absolut göras till en tradition!! ☀

20140603-094535-35135177.jpg

Nu ska jag kasta upp håret i en knut och dra på mig jeansen för jag och Sixten ska fara till BVC på fem månaders kontroll! ツ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats