Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

VÅRAN HELG ♥

Varje Söndag är det samma sak, man sitter och funderar på vart sjutton helgen tog vägen?!

Våran helg har i vilket fall varit jätte mysig!

Igår så steg vi upp ganska tidigt vid åtta tiden och sen direkt efter frukosten så for jag och barnen till stallet och sambon for till stan och handlade då våran kyl var löjligt tom.

Vi tog in och ryktade Muffin och sen blev det en uteritt, min syster Lovisa följde med och gick med Sixten så jag kunde hålla i Muffin när vi gick iväg från gården, Aifa sprang omkring och gnäggade så han var lite piggare än vanligt tills han inte såg henne längre.

Ebba var sugen på att testa galoppera för första gången ute efter vägen, på ridbanan funkar det jätte bra men jag har velat att hon ska vänta när vi rider ut. Men när jag inte hade Sixten i vagnen så funkade det jätte bra så du kunde jag springa bredvid. Ebba var jätte nöjd efter två galoppsträckor och berättade stolt till pappa sen att hon har galopperat super snabbt haha!

Sen for vi hem och Sixten åt lunch och tog en tupplur innan det var dax för 1-års kalas hos kusinen Elsa. Det var jätte jätte trevligt, super gott fika och massa barn som lekte överallt. Sen han vi bara hem så kom några vänner till oss så vi grillade och surrade hela eftermiddagen och kvällen! En fullspäckad men otroligt trevlig Lördag med andra ord 🙂

Idag är det betydligt lugnare, Sixten ligger och sover, Ebba är och leker hos några kompisar och gubben min är i Piteå med några vänner. Själv sitter jag och går igenom mailen och sen när dom andra kommer hem ska vi iväg till stallet ♥

DSC_0017

DSC_0081

DSC_0065

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats