Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Vårat badrum i detalj☆

Jag får ofta en massa frågor om vårt badrum när det hamnar på bild så här kommer en liten bildbomb med en massa svar om allt som finns där inne!

Det bästa i badrummet är nog badkaret, det använts flitigt av hela familjen!

Och att hoppa ner i ett varmt bad med en bok efter en lång dag på jobbet är bland det bästa som finns, då vet man att man får sitta ostört (ja iaf om sambon är hemma, jag vet inte hur många gånger jag har sprungit in till Sixten och gett honom nappen och blött ner hela huset haha).

  En till favorit är den  S T O R A  spegeln med spotlights både ovanför och under. Lamporna på den övre delen ger ifrån sig ett jätte bra ljus så det går bra att sminka sig och dom undra ger ifrån sig ett jätte mysigt ljus så man behöver knappt tända ljus. Om än ni skymtar mitt favorit ljus som jag fick utav min syster där på bilden♡

Spegeln och Badkaret kommer från Bra golv, ja även golvmattan och väggmattan.

Tvättstället, krokarna och lite annat kommer från Ikea och handdukarna och tvålpumpen osv kommer från H&M home.

 Ovanför Sixtens lilla hörna hänger det en mobil som jag beställt från Miniroom. Märket är ferm LIVING och jag tycker den passar jätte bra med resten av alla detaljer i badrummet och viktigast av allt är att Sixten älskar den ツ

Skötbordet har vi beställt från Jollyroom och om jag inte minns fel så heter märket JLY De Luxe! Jag tycker det är jätte fint och riktigt stabilt, Sixten klättrar alltid in på underplanet också brukar han stå och kasta ner blöjorna från det övre planet.

Den fina förvaringsboxen har jag beställt från Best Kids och den är full med salvor, badoljor mm

 Tvättkorgen kommer från Rusta och den passar jätte bra ihop med dom två korgarna från H&M. Bänken hittar ni på Ikea!

 Den ljusblåa blöjhinken är en Ubbi och det är badrummet senaste tillskott. Vi hade faktiskt en Korbell innan men vi blev ruinerade på refill påsarna och när vi stoppade in en vanlig påse så släppte den bara från kanten och trillade ner och sen klämde sig Sixten i den då han tyckte att det var så kul att trycka på pedalen.

Men tillbaka till Ubbin! Den finns i en massa härliga färger och är tillverkad i stål med gummipackningar så all den stinkande lukten stannar kvar i blöjhinken istället för att sippra ut genom plasten.

Och till det som gjorde att denna snygging fick flytta in i vårt badrum – man kan använda sig utav vilken vanlig platspåse som helt istället för att köpa dyra refillpåsar! Påsarna sitter där dom ska och som ni ser på bilderna nedanför så finns det även ett litet barnlås som man bara drar åt sidan, och det är guld värt! För Sixten ställde sig mot den direkt och skulle dra i ”spaken” men då öppnade den sig inte och lukten stannade kvar i hinken phuu!

Mer info om Ubbi hittar ni hos ReiRei.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simone

  Super fint verkligen!
  Vi ska renovera vårat badrum inom kort men vi har inte bestämt oss för att kakla eller lägga plats matta! Hur mycket gick det med för plast matta? Gjorde ni det själva eller anlita ni någon? 🙂

 2. Stina

  Linnea, tack för tips på ”bajhink” : D Jag ska genast beställa en! Min dotter kommer att bli sååå besviken när hon inte kan riva bland sina härliga bajsblöjor

 3. Bella

  Åhh så fint!!, verkligen min smak på allting.
  Ni verkar bo supermysigt :).

  Såg att du hade Yankee Candle i badrummet, det är ju såå underbart ljus.

  Kramkram.

  1. Linnéa- Mamma till Ebba och Sixten♥

   Tack! Hahaha jag skrev typ allt utan duschdraperiet det missade jag. Det kommer från H&M home 🙂

stats