Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Världens lataste vs hurtig preggo

Idag gick jag från att ha varit världens lataste hela förmiddagen till att bli värsta städtanten! Medans gubben min har burit ut alla verktyg från badrumsrenoveringen till garaget och dammsugit och skurat hela huset och hjälpt Ebba och städa hennes rum. Så har jag tvättat tre maskiner, vikt en massa massa tvätt, dammtorkat, rengjort spisen och kaklet i köket osv osv.. Vi fick världens ryck så vi höll nästan på att glömma bort middagen som vi inte började med förrän efter klockan sex..

Sen la vi oss i soffan en stund innan han skulle iväg och jobba, vi får se om stackarn orkar jobba hela natten nu haha! Sen fick jag ett till ryck och började med lite julgodis! Så jag tror och hoppas på att jag kommer att sova gott i natt!

Hittade det här collaget från i lördags, inte riktigt vad vi styrde upp till middag idag haha 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats