Linnéa- Mamma till Ebba & Sixten♥

Varning för läskande bilder ;)

Vilken underbar dag det har varit!

Vi steg upp kring halv sju och käkade frukost hela familjen och sen klockan åtta så blev det sexårs för gumman. Kring tio så for jag hem till mina föräldrar där jag har tillbringat hela dagen och kvällen, Ebba har självklart också varit där efter sexårs 🙂 Jag och mamma har bakat hela dagen, mjukkakor, lussebullar, chocolate crackles och skorpor med choklad och mandel! Så nu har vi båda en massa gott i frysarna våra ツ

Jag blev helt slut i ryggen efteråt så jag somnade på soffan en stund medans mamma lagade middagen, känner mig riktigt bortskämd haha!

Jag och Ebba kom hem vid sju tiden och då borstade hon bara tänderna också läste hon lite ”mamma mu” för mig innan hon somnade ♥

Nu väntar jag på att gubben min ska komma hem från jobbet, men jag får längta tre timmar till ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats